· Pâinea ·
Pâine de casă pe bază de maia, din făină de grâu, spelta sau secară, produsă artizanal în exclusivitate după rețete tradiționale din landurile nemțești.
Landbrot
Pâine pentru fiecare zi, cu maia, din făină de grâu și făină de grâu spelta
Weissbrot
Pâine pentru prăjit, potrivită pentru micul dejun de fiecare zi sau de weekend
Siebenbürger
Pâine cu maia făcută după o veche rețetă săsească din făină de grâu și făină de secară
Zwiebelbrot
Pâine de casă cu maia din făină de grâu, făină de secară, cu ceapă prăjită
Sonnenblumenbrot
Pâine cu semințe de floarea soarelui din făină de grâu și secară
Nusskanten
Pâine de casă cu maia din făină de grâu, făină de secară și nuci
Dinkelvollkornbrot
Pâine de casă cu maia din făină de grâu spelta și făină de secară, cu semințe de in și floarea soarelui
Vinschgauer
Pâine de secară tiroleză cu maia, aromată
Frankenlaib
Pâine tradițională de secară cu maia
Schrotkerndl
Pâine de secară cu maia cu boabe întregi de secară, semințe de floarea soarelui și anason
Roggenvollkornbrot
Pâine de casă din făină de secară (100%), exclusiv cu maia
Buchweizenbrot
Pâine fără gluten din făină integrală de hrișcă și maia din hrișcă.
Chifle
Chifle cu semințe sau condimente, din combinații de secară, grâu sălbatic și grâu clasic
Bretzel, Laugenbrötchen, Laugenstange
Covrigi nemțești tradiționali și derivate din același aluat